res. CAC

28.07.2012 16:36

V téměř čtyřiceti stupňových vedrech jsme s Cecilkou absolvovaly klubovou výstavu v Praze - Rychetách. Spolu s námi vyrazili i bráškové a v to hojném počtu, takže jsme si rovnou udělali i takový malý sraz vrhu "C". Chyběli nám jen dva sourozenci.

V mezitřídě nás čekaly další tři konkurentky, takže pohárek byl vlastně jasný. Cecilka po dlouhém poměřování pana rozhodčího skončila na druhém místě a odnesla si ocenění V2, res. CAC. Vítězkou se stala fena Bertille Leslell, kterou jsme před čtrnácti dny porazily v Mladé Boleslavi, takže si teď holky prohodily místa a jsou si kvit. Bráškové také dopadli výborně - Cyprius Cid (Aronek) vybojoval V3 a byl uznán jako chovný pes, Captain Carl skončil těsně za Aronkem s oceněním V4 a Cinnamon Clif s Collasem Ressem dostali VD, což ale v konkurenci dalších patnácti mladých psů není žádná ostuda a nutno podotknout, že všechny zúčastněné pejsky i fenky velmi obdivuji, jelikož v takovém pařáku, bych se na nějaké naparování v kruhu před rozhodčím také vykašlala.

Zkrátka opět jsme si užily den plný úspěchů. Nyní si dáme dva týdny oddech a poté vyrazíme na krajskou výstavu v Kladně a na konci srpna na mezinárodní výstavu v Mladé Boleslavi. A pokud vše půjde podle plánů, budeme se s Cecilkou na konci prázdnin chystat na zdravotní testy srdce, ledvin a patelly, tak nám už teď můžete držet palečky.

Zpět